1. Home
 2. /
 3. Steelwrist

Steelwrist

Het geavanceerde Steelwrist snelwisselsysteem maakt graafmachines efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het Steelwrist systeem. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.

Steelwrist

”Steelwrist vol hydraulische snelwissels en adapters,compact, robuust en veilig”

Demarec levert het complete programma Steelwrist graafmachine SQ serie volautomatische snelwissels. Het snelwissel systeem van Steelwrist is uiterst geschikt voor de sloop en recycling maar natuurlijk ook toepasbaar in de infra en het grondverzet.

Steelwrist is een wereldwijde fabrikant van snelwissels en uitrustingsstukken voor graafmachines met de hoofdzetel in Zweden. Het leveringsprogramma omvat SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 en de onlangs geïntroduceerde SQ90 evenals de benodigde kopplaten voor alle uitrustingsstukken.

Voordelen Steelwrist:

 • Graafmachine efficiënter inzetbaar

  Werk hierdoor makkelijker met meerdere uitrustingsstukken

 • Tijdbesparing

  Vanwege het wisselen van uitrustingsstuk binnen enkele seconde

 • Behoud van uw uitrustingsstukken

  Door het werken met het juiste uitrustingsstuk voor elke toepassing

 • Positiever bedrijfsresultaat

  Bespaar tijd en geld door de efficiëntie

 • Duurzaamheid

  Minder uitstoot door minder stationaire uren van de machine

Graafmachines

Steelwrist - coupler

Demarec, een slimme keuze op het gebied van snelwissels!

Demarec specialist in volledig hydraulische snelwissel
Demarec is al geruime tijd actief in de markt van automatisch snel wisselen. Dankzij deze systemen wisselt de machinist vanuit zijn cabine binnen enkele seconden van uitrustingsstuk inclusief het aan- en afkoppelen van de benodigde hydrauliekslangen. De grootste groep gebruikers zijn nog steeds sloopbedrijven, maar inmiddels worden er ook steeds meer snelwissels verkocht aan bedrijven actief in de GWW en bijvoorbeeld de hoveniersbranche.

Al deze bedrijven kijken dus veel verder dan het initiële prijskaartje en zien daarom de aanschaf van een automatisch snelwisselsysteem duidelijk als investering in de toekomst. Want men kan met dergelijke snelwisselsystemen geld verdienen. Hierdoor is een rendementsverbetering van 30 procent haalbaar.

Het Demarec Team heeft zich in die tijd gespecialiseerd in zowel de advisering over automatische snelwisselsystemen (in relatie tot het machinepark en de specifieke wensen en eisen van de klanten), maar zeker ook in de technisch meest optimale opbouw van de systemen op machines en uitrustingsstukken.

Zo zijn er intussen honderden systemen in de markt gezet, allen functionerend naar volle tevredenheid van hun dagelijkse gebruikers.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Step 1 of 2