1. Home
 2. /
 3. OilQuick

OilQuick

Het geavanceerde OilQuick snelwisselsysteem maakt graafmachines, wielladers en vorkheftrucks efficiënter inzetbaar. Maar dat is niet het enige voordeel van het OilQuick systeem. Immers dankzij een forse tijdbesparing kan er bij ieder project meer rendabel en kosteneffectief worden gewerkt met als klinkend resultaat een positiever bedrijfsresultaat.

OilQuick logo

‘Investeren in OilQuick-producten is investeren in efficiëntie’

Demarec is al meerdere jaren partner van het Zweedse OilQuick. OilQuick is een fabrikant van volledig hydraulische snelwisselsystemen Dankzij het OilQuick volledig hydraulische snelwisselsysteem wisselt de machinist van een graafmachine, wiellader of vorkheftruck vanuit zijn cabine binnen enkele seconden van uitrustingsstuk. En… dit inclusief het aan- en afkoppelen van de benodigde hydrauliekslangen!

Voordelen OilQuick:

 • Machine efficiënter inzetbaar

  Werk hierdoor makkelijker met meerdere uitrustingsstukken

 • Tijdbesparing

  Vanwege het wisselen van uitrustingsstuk binnen enkele seconde

 • Behoud van uw uitrustingsstukken

  Door het werken met het juiste uitrustingsstuk voor elke toepassing

 • Positiever bedrijfsresultaat

  Bespaar tijd en geld door de efficiëntie

 • Duurzaamheid

  Minder uitstoot door minder stationaire uren van de machine

 • Veel mogelijkheden

  Voor iedere soort machine een OilQuick

Graafmachines

OilQuick - Graafmachine

Wielladers

OilQuick - Wiellader

Overslag

OilQuick - Overslagmachine

Rail

OilQuick - Rail

Heftrucks

OilQuick - Heftruck

Demarec, een slimme keuze op het gebied van snelwissels!

Demarec specialist in volledig hydraulische snelwissel
Demarec is al geruime tijd actief in de markt van automatisch snel wisselen. Dankzij deze systemen wisselt de machinist vanuit zijn cabine binnen enkele seconden van uitrustingsstuk inclusief het aan- en afkoppelen van de benodigde hydrauliekslangen. De grootste groep gebruikers zijn nog steeds sloopbedrijven, maar inmiddels worden er ook steeds meer snelwissels verkocht aan bedrijven actief in de GWW en bijvoorbeeld de hoveniersbranche.

Al deze bedrijven kijken dus veel verder dan het initiële prijskaartje en zien daarom de aanschaf van een automatisch snelwisselsysteem duidelijk als investering in de toekomst. Want men kan met dergelijke snelwisselsystemen geld verdienen. Hierdoor is een rendementsverbetering van 30 procent haalbaar.

Het Demarec Team heeft zich in die tijd gespecialiseerd in zowel de advisering over automatische snelwisselsystemen (in relatie tot het machinepark en de specifieke wensen en eisen van de klanten), maar zeker ook in de technisch meest optimale opbouw van de systemen op machines en uitrustingsstukken.

Zo zijn er intussen honderden systemen in de markt gezet, allen functionerend naar volle tevredenheid van hun dagelijkse gebruikers.

 

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

Step 1 of 2